Ženski cikel in odnosi

Kako od PMS-a in boleče menstruacije do osebnega zadovoljstva ter do čudovitega partnerskega odnosa? In kako je to sploh povezano? Kaj nam telo v posameznem obdobju sporoča in kako zelo se trudi, da bi presegle omejujoče vzorce, nerazrešene čustvene ovire in živele bolj v polnosti sebe in bolj harmonične odnose?

Se vam zdi, da je že čas za to?

Potem stopite na to pot in se udeležite delavnice:

ŽENSKI CIKEL IN ODNOSI

…kjer boste spoznali, kako z upoštevanjem ženskega cikla do harmoničnih odnosov – tako ženske kot moški.

Na delavnicah bomo govorili o zelo pomembnem področju, ki zelo močno vpliva na osebno zadovoljstvo in odnose. Spoznali boste, kako pomembno je poznavanje ženskega cikla s strani žensk in moških ter v povezavi z odnosi. Zaradi interesa udeleženk prejšnje delavnice o ženskem ciklu in potencialih ter zaradi pomembnosti poznavanja tematike za oba spola, sedaj odpiram prijave na delavnico, ki je namenjena tako ženskam kot moškim – lahko pridete sami ali v paru. Tema bo namreč ženski cikel in odnosi, torej kako do še lepšega in bolj harmoničnega odnosa (seveda za oba!) ob upoštevanju ženske narave, ki ciklično valovi po posameznih fazah menstrualnega cikla.

Ali veš/vesta:
-kdaj te ali vaju narava najbolj podpira, da se v odnosu še bolj povežeta in razrešita morebitna nestrinjanja?
-kdaj najlažje privabiš k sebi partnerja (če si samska/samski ali pa če si v vezi, tvojega partnerja)?
-kaj ti oziroma vama sporoča “PMS”?
-kdaj je čas primernejši za “vaju” in kdaj bolj za umik vase?
-v katerem obdobju lahko ženska največ da moškemu in kdaj najbolj potrebuje moškega, da jo podpre?
-kdaj je lahko med vama najbolj čarobno? Odgovor na to bo zelo presenetljiv…

Na takšna in podobna vprašanja boste dobili odgovore na delavnici ter si tako postavili kompas, ki te ali vaju bo bolj harmonično vodil po tvojih, vajinih valovih življenja in ob srečevanju z drugimi pomembnimi ljudmi v tvojem življenju.

Ženskam se namreč tekom mesečnega cikla v telesu spreminja nivo prisotnosti hormonov. Dva zelo pomembna hormona sta estrogen in progesteron, ki v času menstrualnega cikla močno nihata in s tem močno vplivata na počutje, razpoloženje, nivo energije, storilnost ženske, na njeno odprtost navzven, skrb za druge in obrnjenost navznoter, kreativnost in še bi lahko naštevali. Zaradi hormonskih nihanj smo ženske tekom meseca tako “raznolike” in pogosto težko razumljive drugim, če s tem nismo seznanjene pa tudi sebi. Nepoznavanje ženskega cikla in njenega vpliva na odnose, lahko vodi v marsikatero nepotrebno nerazumevanje v odnosih in komunikaciji, v konflikte, občutek nerazumljenosti na obeh straneh,…

Če želite nihanje hormonov in vse spremembe v zvezi s tem spoznati in uporabiti v svoje dobro in v dobro odnosov (ker je vsako obdobje ženskega cikla lahko zelo bogato, če znamo dobro ravnati v njem!), se udeležite delavnice:

ŽENSKI CIKEL IN ODNOSI

Odpiram 2 termina delavnic: 11.7.2019 in 18.7.2019

Trajanje: od 19.00. do 21.00 ure.

Kje? V Anima Soma centru (Vodovodna 99a, Ljubljana).

Vaš prispevek znaša 25 € /osebo.

Prijavite se čim prej zaradi organizacije delavnic. Pišite mi na karin@lukasi.si ali me pokličite na 040 746 183.

Spoznali se boste s hormonskimi in razpoloženjskimi nihanji, z vplivom na odnose, s pozitivnimi aspekti vsakega izmed petih faz cikla in tako lahko živeli bolj polno, bolje boste upravljali s svojimi potenciali in imeli veliko bolj harmonične in kvalitetne odnose! Tokrat se bomo predvsem posvetili odnosom: s čim in kdaj lahko ženska več doprinese v odnos ter kdaj in kaj potrebuje od moškega.

Narava je poskrbela za to, da se v odnosih lahko izrazijo vsi potenciali, izpolnijo vse potrebe in želje ženske in moškega ter da uživamo v odnosu v polnosti oboji, na nas pa je, da to udejanjimo. Toplo vabljeni – ženske, moški, sami ali v paru – za čudovite sedajšnje ali prihodnje odnose!

“PMS” zna biti zelo “zgovoren”. 🙂 Prav je, da ga slišimo, ker nam ima za povedati pomembne reči, vendar pa je dobro tudi globoko vdihniti in počakati, da najmočnejši val mine.

Spoznali boste pet obdobij vsakega meseca, ki vam vsako posebej prinaša svoje, čisto posebne zaklade.

Ali je možno, da gresta v globine ženskega oceana skupaj? Kaj ti takrat lahko da ženska in kje jo ti lahko podpreš?
Kdaj in kaj vama prinaša metuljčica v ženski?
Kdaj ženska najbolj žari, kaj to resnično pomeni in kaj je potrebno takrat paziti?
Kdaj je ženska najbolj ljubeča in svojemu moškemu največ da?
Se bosta vsak mesec spopadala s “PMS”-om ali bosta uživala v sadovih?

Odločitev je tvoja oziroma vajina!

Prejšnji teden se je zaključil sklop petih poglobljenih delavnic o ženskem ciklu, ki je bil namenjen le ženskam.

Čudovit zapis udeleženke delavnic (Meti Glavan) sem objavila v posebnem blog prispevku, ki ga lahko prebereš tukaj.

Krajši utrinek o tem, kako so prejšnjo delavnico doživele še druge udeleženke pa tukaj: “Draga Karin, še enkrat iz srca hvala, da sem se lahko udeležila delavnice. Zelo poučno in veliko sem se naučila novega o ženskem ciklu in predvsem doživela trenutke, ki so mi na novo odprli oči…🙏❤️💗💜 hvala. Vsem toplo priporočam delavnico… ženskim predstavnicam in moškim tudi… kako lahko se dopolnjujemo in skupaj rastemo…💞.”
Barbara Lah Jarc

Tudi če ste do sedaj gledali na cikel in predvsem na PMS, menstruacijo (ali menopavzo) kot nujno zlo, ki ga morate prenašati in vam predstavlja predvsem fizične bolečine ter moteča čustvena nihanja, boste od sedaj naprej gledali na ženskost popolnoma drugače! Si predstavljaš, da imata namesto PMS-a in bolečin v času menstruacije čudovito obdobje obilja in kreativnosti?
JA, prav razumeš, na to pot se bomo podali in ja, res je mogoče! 🙂

P.S.: Zaenkrat je na delavnico prijavljenih več predstavnikov moškega spola! 💪 Tako da vam je, moškim, to lahko v spodbudo, da se prijavite še ostali zavedni moški, ki želite ženske bolje razumeti in vas zanima, kako nas še bolj podpreti in s tem prispevati k bogatejšim odnosom. Ženske pa lahko “rečemo” 👏 moškim, ki nas želijo razumeti in podpirati našo naravno cikličnost.

Razumevanje drugega vedno doprinese obema, tistemu, ki je razumljen in tistemu, ki razume. Medsebojno razumevanje spiralno vodi v vse bolj harmonične odnose. <3

Prijavite se na e-naslov: karin@lukasi.si ali na telefonsko številko: 040 746 183 čim prej – zaradi organizacije dogodka! Na voljo sem vam tudi za morebitna vprašanja.

Se vidimo kmalu in skupaj transformirajmo najtežja obdobja v najbolj bogata!