Vprašanja in odgovori

Ali so za udeležbo na programih zahtevana predznanja o konjih?

Ne, na vse programe se lahko prijavite brez predznanja o konjih. Prilagojeni so vsem udeležencem, vsem nivojem (ne)znanja.

Ali je sodelovanje v programih s konji varno za udeležence? Kako je poskrbljeno za varnost?

Varnost nam je pri izvajanju programov na prvem mestu! V ta namen so konji oskrbovani in trenirani na način, ki zagotavlja največjo možno mero varnosti. Udeleženi so na protiplašnostnih treningih, dela se na psihofizični pripravljenosti. Največji poudarek pri delu s konji je ravno na tem, da so varni, zanesljivi in prijazni za udeležence!

Se lahko programi izvajajo z mojimi konji?

Odvisno je sicer od narave programa, ki bi ga želeli izvajati z vašimi konji in predvsem od pripravljenosti vaših konj. Vkolikor so konji primerni, se lahko dogovorimo tudi za izvedbo programa z vašimi konji.

Kakšno opremo, obleko potrebujem pri udeležbi na programih?

Če program vsebuje jahanje je nujna oprema čelada, v vsakem primeru pa udobna oblačila in obutev. V primeru jahanja so najbolj primerne jahalne hlače oziroma oprijete hlače s čim manj šivi na notranji strani stegen (da vas ne ožulijo) ter jahalni čevlji ali škornji oziroma ne preveč robustna obutev, s čim bolj ravnim podplatom.

Ali program team buildinga vključuje tudi hrano in pijačo?

Pri obeh dolžinah Kentaver team buildinga je vključen prigrizek za dobrodošlico, v primeru daljšega programa še vmesna malica. Po vaših željah se lahko dogovorimo tudi za zaključek s kosilom oziroma večerjo v bližnji restavraciji.

Kako lahko podpremo vaše delovanje in omogočimo otrokom iz socialno šibkih družin udeležbo na terapijah s konji, spoznavanju konj ali celi družini family building?

Vedno ob udeležbi na programu se lahko odločite plačati še dodatek za socialno šibke posameznike in družine ali zgolj donirate prispevek zanje na naš poslovni račun: SI56 6100 0000 8426 737

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Pošljite nam ga.

Telefon 00386 40 746 183
E-pošta karin@lukasi.si
Naslov 1351 Brezovica pri Ljubljani