Hej hej!

Tamara Strnad

Oblikovalka in sodelavka v programih

Z nekaj besedami bi rekla, da sem kreativna posameznica, strastna do življenja in vsega kar ponuja. Zanima me ustvarjanje življenja izven omejitev ter razvijanje svojih potencialov v skladu z najvišjimi načeli ter v skladu in harmonijo z vsemi štirimi življenjskimi razsežnostmi (duševnimi, duhovnimi, telesnimi in družbenimi/socialnimi).

Najbolj me izpolnjuje delo z otroki in različni načini ustvarjanja ter izražanja (oblikovanje, risanje,..). Z otroki sem počela že vse vrste raznih aktivnosti, športnih in kreativnih dejavnosti, v prihodnosti pa načrtujem razvoj novih programov, ki bodo usmerjeni v njihov skladni razvoj in prilagojeni samozavedanju in uresničitvi potencialov posameznika.

V svojem življenju sem se – tako kot vsak izmed nas – srečala s takimi in drugačnimi izzivi, ki sem jih s pomočjo ukvarjanja s svojo notranjostjo uspela tudi bolj ali manj uspešno rešiti. Na moji poti so mi pomagale tudi dragocene izkušnje, ki sem jih pridobila kot vrhunska športnica v Ju-jitsu.

Ko sem se odločila stopiti na svojo poslovno pot, sem spoznala Karin. Najini duši sta se takoj prepoznali in ustvarili sva najin prvi projekt. Poglejte si na kratkem videu, kaj sva ustvarili:

Delavnica mehki padec

Energija, ki smo jo vsi udeleženi čutili, je bila tako pristna in naravna, da sva si obljubili, da bova sodelovali tudi v prihodnje. Končno imava spet to priložnost. Tokrat se bova združili v programu, kjer bo Karin delovala kot izvajalka programa in jaz kot oblikovalka podpornega produkta. Kaj to bo pa naj zaenkrat ostane še skrivnost, ki pa bo razkrita kmalu. 🙂

Verjamem v neomejen človeški potencial. Verjamem v moč odprtosti, ranljivosti in brezpogojne ljubezni. Verjamem, da vsi s sabo nosimo luč, samo od nas pa je odvisno, v kolikšni meri si jo dovolimo imeti prižgano. Moji izdelki in delo temeljijo na tem načelu in so ustvarjeni z željo, da v sebi prepoznavamo ta potencial, prevzamemo odgovornost zanj in zasvetimo v božanski razsežnosti. Zase. Za svoje bližnje. Za celi svet.

Pridružite se nama pri raziskovanju in sproščanju svojih potencialov, svoje prvobitne brezpogojne ljubezni.