Zmenek v družbi konj

Dogodek

»Pari, ki se igrajo skupaj, ostanejo skupaj!«
Povabi jo (ali ga) na nepozaben in unikaten zmenek v družbi konj, ki mu ne bo mogla/el reči ne! Vajin PRVI ali naslednji zmenek planirajta v družbi Lukasi konj in preživita nepozaben večer!
Si tvoja draga od nekdaj želi preživeti nekaj časa v družbi konj? Imaš odlično priložnost, da ji to podariš in jo nadvse razveseliš z najbolj unikatnim darilom, s katerim boš popolnoma osvojil njeno srce!
Druženje s konji bo obogateno z zanimivimi nalogami, ki jih bosta reševala skupaj s konjem, da se bosta kot par še bolj povezala, zgradila še več zaupanja, izboljšala vajino komunikacijo in ohranila iskrico med vama še bolj žarečo!
Spoznala bosta, kako nam konji odzrcalijo naše vedenje, našo telesno govorico in o sebi ter o partnerju zagotovo spoznala kaj novega. Zabava ob premagovanju izzivov je zagotovljena, pri izpolnjevanju ciljev pa se bosta še bolj zbližala.

Majhna sugestija za moški del bralcev 🙂 : Če razmišljaš o načinu, kako bi svoji dragi pokazal, kako zelo dragocena ti je in kako zelo si želiš, da bi rekla DA, se bomo tudi mi potrudili, da bo to najbolj romantična snubitev, ki je ne bi pričakovala niti v svojih sanjah!

Lahko pa je to tudi krasno darilo za vajino obletnico, rojstni dan ali kakšno drugo posebno priložnost.

 

Rezerviraj svoj termin

 

Če želiš vajin dan ohraniti za vedno živ, ga lahko ovekovečimo z umetniškimi fotografijami. Izza objektiva bo stal Luka Mesec , ki je ustvaril tudi vse prečudovite fotografije na tej strani. Vse na enem mestu si lahko ogledaš v

Galerija

Cenik TOP 4 programov

V nekaterih programih se povezujemo z zunanjimi sodelavci in tako zagotavljamo največjo strokovnost pri izvedbi naših programov. Kontaktiraj me za več informacij in da skupaj poiščeva ustrezen termin. Ali pa si takoj zagotovi svoj termin, da ne bodo vsi zasedeni. Odloči se za program, ki ti najbolj ustreza in tukaj rezerviraj svoj termin

9o €/ 1,5 h
Čas za vaju
Spoznavanje konj
Grajenje odnosa, razvijanje komunikacije in ohranitev iskrice
Romantična snubitev
150 €/ 2,5 h
Povezovanje družine in reševanje težav
Cena enotna ne glede na število članov
Spoznavanje konj
Eksotičen dan
400 €/ 2,5 h
… za podjetja
Skupine do max 15 oseb
Razvijanje kompetenc, vodstvenih sposobnosti in reševanja konfliktov
Spoznavanje konj
720 €/ 25 h
Spoznavanje konj in jahanje iz centra moči
Ženstvenost in vez s konji
Osebna in duhovna rast
Ženstveno oblikovanje telesa

Karin je oseba, ki ima zelo toplo srce in je pozitvno naravnana. To izžareva skozi svoje delo s konji. Skoraj vsak človek ima določen strah, tako kot sem ga jaz imela pred konji. Skupaj s Karin in njenim Lukom mi je to uspelo prebroditi na njeni meditaciji s konji. Toplo priporočam! 🙂

....
Katiudeleženka meditacije s konji

"Iskala sem pomoč in vesolje mi je poslalo Karin. Zelo sem hvaležna zanjo. Karin lahko zaupam. Razume mojo bolečino in mi pomaga, kako jo preboleti. Naučila me je, kako se imeti rada. Me spodbuja in verjame vame. Z njenimi terapijami sem in še odkrivam sebe, svoje talente ter sem doživela marsikaj lepega."

....
Pogumna (psevdonim)
Pogumna (psevdonim)Udeleženka coachinga

“Nežka je pri vas preživela čudovito uro - uživala tako v družbi konj kot Karin.  Zelo priporočam!”

....
Maša Žagar
Maša Žagarmami

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *