Zaživi svoje sanje

Čutiš, da želiš od svojega življenja več? Da ne živiš vseh svojih potencialov? Brbota v tebi skrita želja že od nekdaj pa ne veš, kako jo uresničiti? Ali pa samo slišiš tih glasek, ki ti želi nekaj sporočiti, a ne veš točno kaj? Si na razpotju in ne veš, katera pot je prava?

Z osebno rastjo, coachingom (s konji) boš hitro prišel do vseh teh odgovorov, ki so že v tebi, le ponovno jih moraš obuditi. Program vsebuje različne tehnike, ki jih popolnoma prilagodiva tvojim potrebam in željam. Uporabljam socialnopedagoške metode, coaching orodja, greva po poti duhovnosti in v vse to (po dogovoru s tabo, če tako želiš) prepletava podporo konj, ki so ogledala naše duše. Z meditacijo bova poiskala mir v tebi, prišel boš v stik s sabo in svojimi avtentičnimi čustvi ter do odgovorov, ki že ležijo globoko v tvoji duši. Z vizualizacijo in manifestacijo boš priklical uresničitev tvojih želja v realnost vsakdana! Po potrebi bova pogledala tudi v preteklost in razrešila dogodke in vzorce, ki te pri uresničevanju tega omejujejo. Ko bova v proces vključila konje pa bodo odgovori, AHA momenti in pozitivne spremembe v tvoje življenje prihajali s peto prestavo, saj konji vse te procese močno pospešijo! Več o tem si preberi    tukaj.

 

Dobil boš orodja, s katerimi boš lahko vse življenje usmerjal tako, kot si ga želiš, saj so uporabna čisto na vseh področjih!

 

Rezerviraj svoj termin

 

Imamo preko 60.000 misli na dan, ki so obarvana s čustvi. In ravno naše misli in čustva kreirajo naša življenja. Moč misli je izrednega pomena in če se naučimo dobro upravljati z njimi, držimo vajeti našega življenja v svojih rokah. Za uresničevanje naših želja pa je poleg tega pomembna strategija, kako bomo uresničili naše želje in seveda, akcija!

Na razpolago imaš več različnih možnosti, v uvodnem pogovoru bova ugotovila, katera ti najbolj ustreza:

-individualni pogovorni coaching,

-individualni coaching s konji,

-kombinirani coaching (brez in s konji).

 

Kontaktiraj me      za več informacij ali da se dogovoriva za uvodno uro, kjer bova lahko zastavila program, ki ti bo najbolj ustrezal in ti prinesel najboljše rezultate.

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *