Posamezna individualna ura

Coaching, osebna rast ali terapija

Posamezna ura ali paket ur

Seveda lahko izbereš katerega od programov, lahko pa se odločiš za posamezno uro coachinga, osebne rasti (če si ženska, lahko tudi obujanje ženstvenosti v tebi) ali terapije, odvisno kje na svoji poti se trenutno nahajaš. Lahko le z mano, lahko ob podpori konj. Lahko se odločiš za eno uro in se potem odločiš, kako naprej, lahko pa vzameš paket ur, kar je zate cenovno bolj ugodno in kar, seveda, prinese večje rezultate v tvojem življenju.

 

S podajanjem na pot osebne rasti lahko razrešiš pretekle čustveno obremenjujoče izkušnje, ki te zaustavljajo na poti do sreče, lahko odpraviš strahove, dvome vase, fobije, zaceliš rane iz preteklosti, spustiš miselne vzorce, notranja prepričanja in omejitve, ki te omejujejo in ti več ne služijo. Zgradiš večjo lastno vrednost, samozaupanje in samozavest, postaneš kreator svojih misli in posledično čustev ter prevzameš vajeti svojega življenja v svoje roke ter se rešiš starih in omejujočih okovov, ki so te držali v neizpolnjujočih odnosih, v nezadovoljstvu s samim seboj, službo ali drugimi okoliščinami v življenju. Naučiš se postaviti meje, kjer je potrebno in presoditi kdo ali kaj vpliva negativno na tvoje življenje in se od tega posloviti. Spremeniš lahko svoje miselne, čustvene in vedenjske navade ter tako razviješ svoje sposobnosti, uresničiš potenciale in zaživiš življenje, kakršnega si želiš. Naučiš se lahko postaviti želene in uresničljive cilje in izdelati plan, kako želeno doseči ter povečati svojo motivacijo, sposobnost kreativnega mišljenja ter učinkovitost. Si pripravljen stopiti na to pot?

 

Rezerviraj svoj termin tukaj  ali me pokliči na 040 746 183 in stopi na svojo novo pot že danes!

Naučiš se bolje razumeti svoje drage in druge ljudi v svojem življenju, naučiš se bolje izražati sebe in svoje potrebe, naučiš se komunikacijskih veščin, ki prinašajo v odnos razumevanje in harmonijo ter ustvarjati prijetnejše, konstruktivnejše in bolj izpolnjujoče medosebne odnose. Za delo na odnosih in komunikaciji se lahko (priporočljivo) odločita oba s partnerjem in delata na partnerski rasti, kar vključuje tudi delo na sebi, torej osebno rast, saj večina težav v parnerstvu izhaja ravno iz nepredelanih osebnih težav vsakega posameznika.

 

Če imaš družino in se srečuješ s problemi v komunikaciji med člani, prebolevate kakšno izgubo, vas teži bolezen v družini, ste po ločitvi ali je morda harmonijo zamajal prihod novega člana (lahko otroka, lahko novega partnerja) se lahko srečanj(a) udeležite vsi skupaj, da boste slišani in razumljeni vsi ter boste tako zgradili izpolnjujoče družinske odnose.

 

Kontaktiraj me     in se o vsem dogovoriva.

 

Če pa želiš osebo, ki ti veliko pomeni, obdariti s katero izmed mojih storitev, ji podari darilni bon , ki ga bo lahko unovčila za storitev, izbrano po njegovih oziroma njenih željah.

 

Lahko se dogovoriva tudi za posamezno uro spoznavanja in učenja celostnega pristopa do konj ali paket večih ur, kar je tudi bolj prijazno za tvojo denarnico. 🙂 Vendar se razpoložljivi termini za celostno učenje pristopa do konj sprostijo le občasno.

 

              

 

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *