Nadenita vajinemu odnosu krono

Tečaj – partnerska rast

»Edino roža, ki jo zalivaš, cveti. Edino odnos, ki ga neguješ, postaja vse lepši in trdnejši.«

Imaš prečudovitega partnerja, krasno partnersko vezo ter želiš, da tako ostane? Želita vajin odnos postaviti na naslednjo stopničko? Ali pa je vajino srečo dopolnil prihod malega nadebudneža in se vama zdi, da je kvalitetnega časa za vaju premalo in sta se vidva rahlo oddaljila? Morda sta tik pred poroko in želita, preden stopita na skupno pot, vajin odnos poglobiti in se še bolj povezati? Ali pa se morda soočata s katero izmed težav, s kakršnimi se večina parov sreča prej ali slej v odnosu. Se ne počutiš dovolj cenjenega in imaš občutek, da ti tvoja draga namenja premalo naklonjenosti? Se ne počutiš slišana, razumljena ali upoštevana? Se ti zdi, da tvoj moški premalo sprejema in ceni tvoja čustva, potrebe in želje in se zato ne čutiš spoštovana? Se počutiš samoumevnega tvoji ženski in tvoja dejanja premalo cenjena? Se ti zdi, da tvoj partner uporablja drugačen jezik izražanja ljubezni kot ti in zato obema nekaj manjka, čeprav se imata neizmerno rada? Tako kot smo ženske in moški in naše potrebe različne, ljudje govorimo različne jezike ljubezni. Že samo ozaveščanje tega, kaj drugi potrebuje od tebe, kateri jezik ljubezni govori partner, lahko odpre vrata globlje v srce in poglobi vajino vezo. Če je odgovor na katero izmed vprašanj DA, potem brskata po pravem programu za vaju. Seveda ga prilagodimo vajinim željam in potrebam, saj je vsak odnos poseben in ravno tako so potrebe vsakega para nekoliko drugačne.

Rezerviraj svoj termin

 

Prvič v Sloveniji imata tokrat priložnost, da vajin odnos razvijeta v nekaj najlepšega, na najbolj učinkovit način, kjer učijo konji! Po raziskavah vkjučenost konj v programe zaradi njihovih nenadomestljivih lastnosti močno skrajša čas, potreben za spremembe. Kot je v svoji raziskavi navedla Barbara Lester: »Več izveš v eni uri dela s konji kot v mesecu individualnega pogovornega dela!« Več o tem si preberi tukaj:

Zakaj konji

 

Dve izmed izredno pomembnih komponent uspešnega odnosa sta empatija, zmožnost razumeti drugega in komunikacija. Zelo pomembno je, da se znata poslušati, slišati in da skušata razumeti, kaj vama drugi sporoča. To imenujemo »aktivno poslušanje«. Druga stvar, ki je izrednega pomena v pogovoru pa so tako imenovana »JAZ-sporočila«. Na ta način vsak sporoča zase, kaj čuti, kako se počuti, kaj misli in ne obtožuje drugega, kaj misli in kako čuti. Tako ima vsak možnost izraziti sebe, slišati drugega in tako se ustvarja prostor spoštljivega pogovora in s tem odnosa. Če se večkrat znajdeta v prepiru in se počutita nerazumljena, je verjetno delo na komunikaciji tisto, ki vama bo omogočilo odnos, poln razumevanja in harmonije.

 

Kontaktiraj me      za več informacij ali za rezervacijo termina.