Kjer ima ljubezen dom

Poišči ljubezen v sebi. Le s tem privabiš tudi partnerja v ljubezni…

Love Coaching – osebna rast v ljubezni

Ljubezen…včasih tako očitna, včasih skrita, včasih sramežljiva, včasih strastna… Včasih se nam zdi, da dolgo, predolgo hodi k nam.. Včasih se nam lahko zdi, da je za nas ni… Mogoče pa moramo samo bolje pogledati ali pa celo odpreti srce, da sploh lahko pride do nas! In lahko pride na najbolj neverjeten način. Jo srečamo, kjer si ne bi mislili, jo odkrijemo tam, kjer je do sedaj nismo videli ali pa se nam nariše čisto na novo, na neobičajen način…  

Ljubezen se začne znotraj tebe

Najbrž si to že večkrat slišal. Kaj to sploh pomeni? Ko se boš sprejel takšnega, kot si, se imel resnično rad in upošteval, kar ti govori notranji glas, boš priklical v svoje življenje (tudi zunaj tebe) tisto, kar si želiš! Se kdaj zalotiš, da se obsojaš? Zalotiš kdaj misli o sebi, ki te pomanjšujejo, kot na primer: “Nisem dovolj dober, da bi imel življenje, kot si ga želim? Nisem dovolj vreden, da bi me imel nekdo zares rad?” Takšne in podobne misli onemogočajo uresničitev tvojih želja in preprečujejo, da bi ljubezen prišla v tvoje življenje! Prvi korak v življenje, kot si ga želiš, je, da se ZAVEDAŠ, kaj ti ga ZA ZDAJ onemogoča! Bodi v naslednjih dneh pozoren na svoje misli. Katere so tiste negativne, ki kažejo, da se ne sprejemaš, da ne verjameš, da si vreden ljubezni? S pravimi načini boš hitreje prišel do izvora tvojega nesprejemanja. Ko prideš do bistva, ki te omejuje pa mu že odvzameš moč! Ljubezen v tebi že domuje, mogoče le rahlo spi, si ne upa na plano, ji morda celo ni dovoljeno ali pa se boji ranljivosti, ker je bila že ranjena ali izdana. Vendar se rane da zaceliti in ljubezni se tudi da nuditi prostor, kjer je varna in to je najprej v tebi! Lubezen v sebi, lastno vrednost in sprejemanje sebe lahko s pravimi načini (ponovno) začutiš veliko prej!

Želim ti, da zažariš! Saj le luč pritegne nase ljubezen.

Rezerviraj svoj termin,    če želiš čim prej na to pot.

Z osebno rastjo v ljubezni do sebe boš hitro prišel do odgovorov, zakaj še ni ljubezni v tvojem življenju. Odgovori so že v tebi, le odkriti jih moraš. Program vsebuje različne tehnike, ki jih popolnoma prilagodiva tvojim potrebam in željam. Uporabljam socialnopedagoške metode, coaching orodja, greva po poti duhovnosti in v vse to (po dogovoru s tabo, če tako želiš) prepletava podporo konj, ki so ogledala naše duše. Z meditacijo bova poiskala mir v tebi, prišel boš v stik s sabo in svojimi avtentičnimi čustvi ter na ta način do odgovorov, ki že ležijo globoko v tvoji notranjosti. Z vizualizacijo in manifestacijo boš priklical partnerja, kot si ga želiš! Po potrebi bova pogledala tudi v preteklost in razrešila dogodke in vzorce, ki te pri uresničevanju tega omejujejo. Če bova v proces vključila konje pa bodo odgovori, AHA momenti in pozitivne spremembe v tvoje življenje prihajali s peto prestavo, saj konji vse te procese močno pospešijo! Več o tem si preberi    tukaj.

Dobil boš orodja, s katerimi boš lahko vse življenje usmerjal tako, kot si želiš, saj so uporabna čisto na vseh področjih!

Imamo preko 60.000 misli na dan, ki so obarvana s čustvi. In ravno naše misli in čustva kreirajo naša življenja, tudi na področju ljubezni. Moč misli je izrednega pomena in če se naučimo dobro upravljati z njimi, držimo vajeti našega življenja v svojih rokah, na vseh področjih!

Na razpolago imaš več različnih možnosti, v uvodnem pogovoru bova ugotovila, katera ti najbolj ustreza:

-individualni pogovorni coaching,

-individualni coaching s konji,

-kombinirani coaching (brez in s konji).

Kontaktiraj me      za več informacij ali da se dogovoriva za uvodno uro, kjer bova lahko                                                                                     zastavila program, ki ti bo najbolj ustrezal in ti prinesel najboljše rezultate.

Ljubezen je najmočnejša sila na svetu.
Ljubezen zdravi, včasih tudi tam, kjer znanosti zmanjka idej.
Ljubezen vzbudi najboljše v nas.
Ljubezen ščiti močneje kot vsak fizičen ščit. Iz ljubezni lahko postanejo tudi telesno šibkejši ljudje izjemno močni, da zaščitijo svoje drage.
Ljubezen je najmočnejše “orožje”. Samo z ljubeznijo lahko “ozdravimo” agresijo.
Samo ljubezen lahko prinese mir na svetu, vojne ga vsekakor ne morejo.
Ljubezen pa postavlja tudi meje, ki predstavljajo varnost.
In ljubezen nas dvigne tako visoko, kot nas nič drugega ne more.

The one that gives you his heart, will go to the end of the world with you, through all stern tests! Because he trusts you and knows, that you are worth it and that at the end of the day, you will make the right decision.

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *