Iz bolečine izbrusi svoj dragulj

…in zaživi svoje pravo življenje

Coaching – osebna rast

“Samo ranjena školjka lahko ustvari biser.”

Poznam kar nekaj ljudi, ki so iz svojih ran ustvarili prekrasne bisere in močno verjamem v ta rek. Saj ljudje, ki so živeli v nezavidljivih okoliščinah, v težkih družinskih ali finančnih razmerah, premagovali zdravstvene omejitve, bolezni, šli skozi travme, depresijo, razne strahove, anksioznost, zlorabe, so morali v namen premagovanja teh težkih preizkušenj razviti ogromno moči, spretnosti, preživetvenih načinov, morali so biti čustveno in miselno zelo močni! In ko se jim je uspelo rešiti bremen preteklosti, jim je vsa ta moč, vse osvojene spretnosti, znanja, pozitivni miselni procesi, motivacija, optimizem, vse to jim je ostalo! Tej ljudje vedo, kako v mizernih pogojih preživeti in kako nekaj ustvariti iz še tako majhnih možnosti! In samo pomislite, kaj so zmožni ustvariti v normalnih pogojih? Z več možnosti, z več podpore, več sredstev? Kar nekaj svetovno znanih primerov je, ko so ljudje iz nič ali celo iz zelo težkih preizkušenj v mladosti ustvarili uspešne zgodbe ali celo bogate imperije. Vsi poznate Oprah Winfrey, Steva Jobsa, Jima Carreya, Christino Aguilero in še bi jih lahko naštevali. Uspešni ljudje, ki so uspeh ustvarili sami, iz težkih okoliščin. Kako je to mogoče? Ravno zaradi opisanega zgoraj. Se morda v tem opisu najdeš tudi in čutiš, da v tebi tli več, kot trenutno živiš?

Čutiš, da je tudi v tvojem življenju nekaj, kar te omejuje? Kar te zadržuje pred tem, da bi resnično zaživel, poletel na krilih svojih moči? Morda izkušnja iz preteklosti, morda odnos do samega sebe, do življenja, do drugih ljudi, težko navežeš stike ali pa nikakor ne najdeš pravega partnerja? Si ne moreš ustvariti zadovoljivega finančnega stanja? Potem je ta program ključ, ki bo odklenil vrata tvojemu pravemu življenju, ki ti je namenjeno.

Program je zastavljen iz uvodne ure, kjer se spoznava, ugotavljava, kakšne so tvoje potrebe, želje, morda omejitve in vidiva ali ti bova jaz in moj način dela odgovarjala. Zelo pomembno namreč je, da se z osebo, ki ti pomaga na poti osebne rasti ujameš in začutiš. Najina srečanja bodo zajemala 12 ur, če se odločiš za mini paket, 24 ur, če se odločiš za srednjega in 36 ur v velikem paketu. Lahko se tudi naknadno odločiš za nadaljevanje in vsakič lahko najino srečevanje podaljšava, dokler ne boš prispel do željenih rezultatov. Nekateri imamo več, nekateri manj stvari za predelati, raziskati, zaceliti, obnoviti, doseči,… Kakorkoli je, je vredu, si na pravi poti in prišel boš do željenega cilja! Če boš le svojo energijo usmeril v to! Dobivala se bova enkrat tedensko ali na dva tedna, kakor se bova dogovorila. Sam potek in vsebina programa je seveda popolnoma prilagojena tvojim željam in potrebam, v osnovi pa so prve ure namenjene ugotavljanju potreb, želja, omejitev, naslednje oblikovanju poti do rešitev, vključujejo vaje, tudi domače naloge, s katerimi utrjuješ nove načine, vzorce  in zadnje ure zaključevanju procesa, utrjevanju sprememb in pogledu v prihodnje cilje in želje. Po zaključku se lahko vedno dogovoriva tudi za občasno srečanje, za podporo, spremljanje sprememb in rezultatov ali za ponovitev stvari, če je to potrebno.

Ravno naše največje bolečine so tiste, ki nosijo v sebi največje zaklade, samo prah z njih moramo dodobra počistiti. Najdi mir in srečo v sebi!

Kontaktiraj me      za več informacij ali da se dogovoriva za uvodno uro, kjer bova lahko zastavila program, ki ti bo najbolj ustrezal in ti

prinesel najboljše rezultate. Če pa si že odločen, da stopiš na pot svojih sanj pa

Rezerviraj svoj termin

 

Izbereš lahko program brez konj ali s podporo konj. Po raziskavah vkjučenost konj v programe zaradi njihovih nenadomestljivih lastnostih močno skrajša čas, potreben za spremembe. Kot je v svoji raziskavi navedla Barbara Lester: »Več narediš v eni uri dela s konji kot v mesecu individualnega pogovornega dela!« Več o tem si preberi tukaj:

Zakaj konji

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *