Darilni bon

Darilni bon

Pokažite svojim dragim, koliko vam pomenijo

Za vse programe v ponudbi je možno kupiti tudi darilni bon in svojim dragim podariti nepozabno darilo!

Ne veš, kako presenetiti svojo drago in ji pokazati, kako zelo pomembna ti je? Ima morda rojstni dan ali praznujeta obletnico in ima rada konje? Potem je unikatno darilo kot je zmenek v družbi konj prava izbira in popolno darilo! Če pa želiš vajin odnos še poglobiti, priporočam program Nadenita vajinemu odnosu krono. Da bo izkušnja res nepozabna, se lahko dogovorimo s fotografom Luka Mesec, ustvarjalcem fotografij na moji spletni strani, da vajin dan ovekoveči za vedno!

Morda pa je to tudi način, da jo zaprosiš na najbolj poseben način, ki bo ostal v njenem srcu za vedno… 🙂

Morda bi vaši družini podarili kratek oddih v bližini vašega doma, a hkrati tako unikaten, da je že skoraj eksotičen? Morda se odločiš z izkušnjo s konji obdariti celo družino. Darilni bon je krasna izbira za obdarovanje cele družine, na primer za decembrske praznike! Izkoristiš pa ga lahko tudi spomladi, ko se malo otopli.

Si kdo od tvojiih bližnjih od nekdaj želi spoznati konje ter bi imel nekaj čudovitih fotografij v družbi teh plemenitih živali? Potem izberi program Spoznavanje konj pred objektivom. Če iščeš nekaj manjšega pa se lahko odločiš le za eno ali dve uri v družbi konj.

Rezerviraj svoj termin    za rojstni dan tvoje drage, tvojega otroka, morda partnerja ali prijateljice, obletnico, za praznike ali pa kar tako, da jim pokažeš, kako zelo veliko ti pomenijo!

Kontaktiraj me in se bova o vsem dogovorila.

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *