Prava TI – vstopnica za srečo

Prava TI – vstopnica za srečo

Prava TI -> vstopnica za srečo

Hrepeniš po pravem moškem? Hrepeniš po srečni in izpopolnjeni zvezi? Ali morda po življenju, kjer živiš svoje želje na poklicnem področju? Ali pa bolj v skladu s sabo in svojimi željami na osebnem področju? Ali pa se ti celo zdi, da si malo pozabila, kdo si in pravzaprav nisi čisto v stiku s sabo, s svojo avtentično bitjo?

 Vedno, kadar si želiš spremeniti nekaj zunaj tebe, se odgovori skrivajo znotraj tebe. Če si želiš boljšega partnerskega odnosa ali še iščeš svojega pravega moškega, je nekaj v tebi, kar ti to preprečuje. Morda si ne upaš pogledati dovolj vase, se soočiti s svojimi strahovi, s svojimi preteklimi razočaranji, bolečino, zamerami ali pa ne živiš cele sebe. Morda so ti starši govorili, da si preveč zahtevna in zato zdaj ne upaš slediti svojim pristnim željam. Morda nisi v stiku s svojo ženstvenostjo, ker so ti govorili ali pa si imela izkušnje, ki so te naučile, da moraš biti močna, da se na moške ne da zanesti ali pa da ženstvenost pomeni šibkost ali celo pokvarjenost.

Kaj sploh pomeni biti ženstvena? V prvi vrsti to pomeni, da si avtentična, da živiš celo sebe, z vsemi svojimi lastnostmi, željami, potrebami in hkrati, da pogledaš v svoje strahove, bolečine in nezadovoljstva, da si upaš biti bolj ranljiva ali pa, da si upaš bolj živeti svojo moč, odvisno, kaj si se naučila, predvsem v zgodnji mladosti, da ni zaželjeno. Vsaka ima svojo pot. Ko se srečaš s svojo pravo, avtentično bitjo, si najbolj možno ženstvena, najbolj samozavestna in najbolj privlačna. Ko odkrivaš in živiš svoje najgloblje želje in potenciale, si veliko bližje svojemu pravemu moškemu, srečnemu odnosu, ker si ti, TI! In samo avtentična TI lahko v svoje življenje privabiš partnerja ali odnos s partnerjem, ki je že del tvojega življenja, kakršnega si želiš oziroma na splošno življenje, kot si ga želiš, kot je v skladu s tvojo pristno žensko.

In zakaj je dobro, da si upaš pogledati tudi v tiste bolj temne, nezaželjene ali boleče dele sebe? Ker so del tebe in dokler jih ne priznavamo, ne pogledamo in se ne soočimo z njimi, tej deli vodijo našo podzavest, naše videnje drugih, naše čustvovanje in naše vedenje in s tem privlačiš v svoje življenje takšnega moškega oziroma odnose, ki so v skladu s temi temnimi deli tebe. Žal.. Ko pa se soočiš z njimi, izgubijo svojo moč in ko še nadalje delaš korake v smeri, da te ranjene dele sebe zaceliš, si vse bolj cela, vse bolj TI in s tem odpreš vrata ljubezni, kakršno si želiš. Vse to pa ne velja samo za tvoje odnose, temveč za vsa področja tvojega življenja. Najgloblji deli tebe najbolj vodijo tvoje življenje. Če te je strah, da nisi dovolj dobra, da nisi vredna, bodo v tvoje življenje prihajale situacije, ki ti bodo to potrjevale, ker jih bo tvoja notranja naravnanost priklicala. Če so te naučili, da si preveč zahtevna, v tvoji podzavesti to deluje tako, da boš vedno k sebi priklicala manj, kot si želiš in ZASLUŽIŠ! Če so te izkušnje naučile, da moraš za vse poskrbeti sama, bo tvoje življenje takšno, da boš res za veliko stvari sama, dokler tega ne razrešiš. Če te je strah biti sama in osamljena, se verjetno počutiš osamljeno, tudi če imaš partnerja. Ampak vse to lahko spremeniš! Ti in samo ti! In temu bodo neizbežno sledile vse okoliščine v tvojem življenju.

Ženske, čeprav včasih tega ne dojemamo tako, imamo veliko srečo, da imamo menstruacijo in s tem menstrualni cikel. Ne samo zato, ker to pomeni, da lahko rodimo otročke na ta svet, temveč je ženski cikel tudi čudovito orodje, ki nam vsak mesec skuša pomagati pri tem, da pridemo v stik s sabo, da se soočimo s svojimi bolečinami, strahovi, željami, potrebami in stvarmi, ki nas polnijo. In če se mu naučimo prisluhniti, imamo pri roki vedno orodje, s katerim se lahko zacelimo in orodje, ki nam pove, kam si želimo v prihodnje, po čem hrepenimo in kaj narediti, da bomo bližje naši izpolnitvi. Je notranji kompas, ki nam kaže, kaj nas bo izpolnilo in osrečilo. Naredi si uslugo in mu prisluhni, da bolj v polnosti zaživiš!

Ta četrtek začenjamo z novim sklopom petih delavnic, kjer bo vsak sklop namenjen enemu delu mesečnega cikla, spoznale boste posebnosti vsakega obdobja in dobile orodja, kako najbolj lahkotno in najbolj pozitivno živeti v posameznem obdobju in orodja, ki jih boste lahko uporabljale vse življenje in ki vam bodo pomagale na poti k vaši avtentični biti, k vašim željam, uživanju vaših potencialov in celjenju tistih delov, ki vam za zdaj to onemogočajo. Delavnica bo interaktivna, da boste res čim več dobile zase, za konkretno področje, ki si ga v tem trenutku ti želiš spremeniti. Ker gre za pet srečanj po dve uri, je to dovolj časa, da resnično nekaj spremeniš na način, ki bo dal trajne rezultate. (Če si želiš delati 1:1 z mano pa seveda piši ali pokliči in se dogovoriva.)

Bodi TI. V vsakem trenutku to, kar si. Popolna v svoji nepopolnosti.

Prva delavnica bo ta četrtek 24.10.2019 ob 19.00. uri. Trajala bo 2 uri in se bo odvijala v Anima Soma centru (Vodovodna 99a, Ljubljana). Celoten urnik pa spodaj:

24.10.2019 (19.00-21.00) – V globine tvojega oceana
30./31.10.2019 (19.00-21.00) – Metuljčica v tebi
07.11.2019 (19.00-21.00) – Boginja žari
14.11.2019 (19.00-21.00) – Gaia za vse poskrbi
21.11.2019 (19.00-21.00) – PMS ali uživanje sadov?

(Datum v tednu, ko naj bi imele 31.10., bomo zaradi praznikov naknadno prilagodile skupini.)

Prispevek za prvo delavnico – V globine tvojega oceana znaša 25 € – če se odločiš priti samo na prvo delavnico.
Če se takoj odločiš za vseh pet delavnic, znaša cena celotnega sklopa 100 € (dobiš eno delavnico kot darilo!).

Prijaviš se na e-naslov: karin@lukasi.si ali na telefonsko številko: 040 746 183. Ker gre za interaktivno delavnico, v kateri boste aktivno sodelovale, je zaradi zasebnosti število mest omejeno na majhno skupinico, zato pohitite s prijavami. Na voljo sem vam tudi za morebitna vprašanja.

Izsek iz zapisa udeleženke prejšnje delavnice pa morda še največ pove, koliko dobiš z delavnico zase (seveda pa bo tvoja izkušnja drugačna, samo tvoja pot je tvoja):
Ta moja moč vsak dan bolj prihaja do izraza ..
In za to se predvsem lahko zahvalim sebi,
da sem si dovolila sprejeti nagrado-obilje ..
in odditi v nepoznano/neznano,
tam spoznati krasne ženske,
predvsem pa dovoliti,
da me Karin podpre z vsem kar ona je ..
Edinstveno in čudovito ustvarjena ženska
To da sem premagala 8 let trajajoči strah,
je le en vidik, kako sem se naučila,
videti mojo neverjetno moč,
ki je bila ves čas tu in me klicala,
jaz pa sem ostajala gluha..
ostajala sem nevedna, ..
dokler nisem spoznala Karin
in njene razlage Ženskega cikla..

P.S.: Ženske, če iščete nove poti do vaše ženske moči.. Karin pri Lukasi je pravi odgovor.

Meti Glavan

Če si tudi ti resnično želiš spremembe na bolje v tvojem življenju, se prijavi tukaj. Poglobljen blog prispevek o menstrualnem ciklu pa sem vam pripravila tukaj.

Ne pusti, da te še naprej premetava po razburkanih vodah, katerih tok določajo izkušnje iz preteklosti, vzemi vesla v svoje roke in zaveslaj po svoji poti. Ker si zaslužiš!

Če imaš prijateljice ali prijatelje, za katere misliš, da bi jih moje vsebine zanimale, jim lahko povabiš, da se vpišejo na Lukasi novičke na moji spletni strani. Če se še nisi, se tudi ti prijavi, da ne zamudiš naslednjih prispevkov. 🙂

Če te kakšno področje mojega delovanja še posebej zanima ali imaš vprašanje zame, mi piši na karin@lukasi.si.

Želim ti, da čim bolj živiš svojo avtentično SEBE!

Vse dogodke objavljam na moji FB strani. Všečkaj stran, da ne spregledaš.

Karin

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *