Poveži ženstvenost in potenciale v sebi ter zasij

Poveži ženstvenost in potenciale v sebi ter zasij

Optimalno kreiranje življenja v harmoniji z žensko naravo in cikličnostjo

Kako od boleče menstruacije (ali težav v menopavzi) do osebnega in poslovnega uspeha, do čudovitega partnerskega odnosa in uspešnega starševstva? In kako je to sploh povezano?

Ali veste, kako pomembno vpliva ženski mesečni cikel na kvaliteto vašega življenja (tudi vašega, dragi moški 🙂 )? Veste, da obstaja pet obdobij vsakega meseca, ki vam vsako posebej prinaša svoje, čisto posebne zaklade? Ali veste, v katerem obdobju ste najbolj ustvarjalne, kdaj najbolj produktivne in kdaj najbolj privlačne ter najlažje privabite v svoje življenje idealnega partnerja ali pa le bližje k sebi svojega partnerja in nasploh obilje? Kaj je tisto, kar vam da največ lahkotnosti v starševski vlogi?

S 30.5.2019 se začne sklop delavnic na temo ženstvenosti in vpliva upoštevanja različnih ženskih energij v posameznih obdobjih meseca in ženskega cikla na osebno zadovoljstvo, na poslovni uspeh, partnerski odnos in na starševsko vlogo.

Tudi če ste do sedaj gledale na cikel in predvsem na menstruacijo ter menopavzo kot nujno zlo, ki ga morate prenašati vsak mesec oziroma določeno obdobje in vam predstavlja predvsem fizične težave ter moteča čustvena nihanja, boste od sedaj naprej gledale na ženskost popolnoma drugače! Si znale prisluhniti in izkoristiti v posameznem obdobju meseca tisto, kar je takrat najbolj prižgano v vas. Z vajami, ki jih boste spoznale, si boste olajšale menstrualne težave in jih transformirale v plodnost kreiranja!

Tokratni sklop delavnic je namenjen samo vam, drage ženskice, pripravljam pa delavnico, na katero boste lepo vabljeni tudi moški.

Vabljene na sklop petih delavnic (prva delavnica je 30.5.2019 od 18.00 do 20.00 ure) v nove prostore ANIMA SOMA CENTRA – centra za dušo in telo (Vodovodna 99a, Ljubljana) in odkrile boste pot do te čudovite transformacije!

Sklop petih delavnic se bo odvijal pet zaporednih četrtkov. Vsaka delavnica bo namenjena enemu izmed petih obdobij v ženskem ciklu. Ker naši cikli po vsej verjetnosti (še) niso usklajeni (pri ženskah, ki se veliko družijo pa se znajo cikli uskladiti), se bomo ravnale po luni. Pri čemer prazna luna predstavlja obdobje menstruacije, tako bomo prvo srečanje namenile temu obdobju, saj se bomo dobile ravno pred prazno luno.

30.5.2019 (18.00-20.00) – V globine tvojega oceana
06.6.2019 (18.00-20.00) – Metuljčica v tebi
13.6.2019 (18.00-20.00) – Boginja žari
20.6.2019 (18.00-20.00) – Gaia za vse poskrbi
27.6.2019 (18.00-20.00) – PMS ali uživanje sadov?

Cena prve delavnice – V globine tvojega oceana znaša 25 € – če se odločiš priti samo na prvo delavnico.
Če se takoj odločiš za vseh pet delavnic, znaša cena celotnega sklopa 100 € (dobiš eno delavnico kot darilo!).

Prijavite se na e-naslov: karin@lukasi.si ali na telefonsko številko: 040 746 183 do 27.5.2019! Ker gre za interaktivno delavnico, v kateri boste aktivno sodelovale, je zaradi zasebnosti število mest zelo omejeno, zato pohitite s prijavami. Na voljo sem vam tudi za morebitna vprašanja.

Prijavite se lahko na tej povezavi,  na e-naslov: karin@lukasi.si ali telefonsko številko: 040 746 183.

Prijavite se na strani na e-novičke, da vas sproti obvestim o novostih in spremljajte FB stran www.facebook.com/KarinLukasi/, da boste na tekočem z datumi in lokacijami izvedbe drugih delavnic.

Če imate še kakršnokoli vprašanje, sem vam na voljo na telefonski številki: 040 746 183 ali prek e-pošte: karin@lukasi.si in z veseljem odgovorim na vsa vaša vprašanja.

Kmalu se vidimo in se skupaj odpravimo na čudovito popotovanje v nas same. <3

Karin

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *